Bliži se kraj kalendarske godine. Svi nešto rezimiramo, vršimo sabiranje utisaka, prisećamo se događaja koji su obeleželi 2017. godinu, planiramo...U sklopu tog novogodišnjeg ludila i histerije, evo i ja da nešto rezimiram...

Protekla godina nikome nije bila laka. U redu, možda nije svima bila baš teška, ali sam sigurna da se niko ne može pohvaliti da mu je sve bilo potaman. Ko kaže da su mu cele 2017. godine cvetale ruže, laže kao pas, da prostite na izrazu.Toliko je bolesnih, od najtežih bolesti, da sam sigurna da svako ima barem jednu dragu osobu koja je bolesna i zbog koje je zabrinut. Nažalost ali je tako. A mnogo je i onih koji nemaju dovoljno ni za hleb, barem ne svaki dan. Koliko je tek samo onih koji su usamljeni, koji nemaju svoju srodnu dušu ili makar nekoga ko ih razume, sa kime bi mogli popričati, ako ništa drugo. Sve u svemu, sigurna sam, dragi čitaoci, da se svako pronašao u nekom segmentu. Niko možda i u više.

I sad, sigurno se pitate:"Šta hoće ova žena? Da nas deprimira na kraju godine?" Odgovor je:NE!NIKAKO!Poenta ove moje pričice o problemima je da nemate samo Vi problem. Imaju ga svi. Neko o njima neprestano priča, žali se. Neko povremeno skrene pažnju na svoj problem. A neko sve to drži u sebi i pravi se da mu je život savršen. Kako god bilo, premda znam da Vam od toga neće biti lakše, niste usamljeni. Ali, ono što je bitnije od toga da probleme imaju svi jeste:SVE ŠTO SE DESI, MORALO JE DA SE DESI, A ŠTO NIJE, NIJE NI TREBALO DA SE DESI. Gledajte to ovako:BILO PA PROŠLO.

Želim Vam lepšu, zdraviju, srećniju, ljubavniju, i sa manje problema 2018. godinu!

Vaša Girl from Belgrade